Wire og Tube 2024: Bransjen samles i Düsseldorf

Med 2.300 utstillere fra 65 land, viser de to tyske parallellmessene wire og Tube at de er tilbake i gamle «førpandemiske» spor når det gjelder både antall utstillere og antall utstillerland. I dagene 15. til 19. april 2024 viser de to messene på til sammen 118.000 kvadratmeter, at de fortsatt er internasjonalt ledende i sin kategori. Med to tredjedeler utenlandske utstillere, er dette også de mest «internasjonale» av messene i Düsseldorf.

Noe for kjemibransjen?

I tillegg til tradisjonelle temaer som maskiner og utstyr for produksjon av metalltråd, kabler og rør, har messene også mye å vise fram innen områdene rustfritt stål, hydrogen og plastrør og -slanger av forskjellige kvaliteter – noe som er av interesse for både kjemisektoren, olje- og gassindustrien og andre sektorer. I år satses det også spesielt på kunnskapsoverføring blant annet innen hydrogensektoren.
Messene arrangerer også en rekke spesialistforum, kongresser – herunder en hydrogen- og e-mobilitetskongress – samt «ecoMetals Trails», en oversikt over bedrifter som er i ledelsen innen grønn innovasjon der målet er miljøvennlige produkter og det samme innen produksjon og tilhørende prosesser.

Mer informasjon om 2024-utgaven av wire og Tube finner du her: www.wire.de og www.Tube.de