topp_okv2 (15K) [OKV 2018] [Faggruppen for organisk kjemi]
[Euchems logo]

[NKS logo]

[NTNU logo]33. Organisk Kjemisk Vintermøte, 11. - 14. januar 2018

Vel møtt til vårens "kanskje" vakreste eventyr!

Vi vil ønske alle hjertelig velkommen til det 33. Organisk Kjemiske Vintermøte som avholdes 11.-14. januar 2018 på idylliske Skeikampen. Denne gangen arrangeres vintermøtet av NTNU med Professor Bård Helge Hoff som leder av arrangementkomiteen. Tradisjonen tro har vi lagt opp til et knippe veldig gode plenarforedrag og mange studentforedrag, postere og utstillere. Selvsagt er formiddagstiden fremdeles forbeholdt skiglede/frustrasjon eller effektiv oppladning til kveldens begivenheter.

Plenarforedragene vil bli over varierte tema og dekker tema som katalyse og katalysatordesign, templatsyntese, metodeutvikling, naturstoffsyntese, bruk av biokjemiske teknikker i organisk syntese, og supramolekylærkjemi. Disse foredragene vil våre svært relevante for videreføringen av det nasjonale arbeidet innenfor marin bioprospektering og utvikling av organisk kjemi som fagfelt.

Her er det mye å glede seg til!

En sentral del av vintermøtet vil også våre foredrag fra studenter fra de norske universitetene og forskere ved andre institusjoner. Disse foredragene er viktig da de gir organiskmiljøet i Norge innblikk i forskingen til både akademiske og industrielle grupper. Møtet er ogsÃ¥ en viktig arena for studenter til å skaffe seg kontakter på tvers av landet og landegrensene. Vi håper at spesielt yngre forskere ønsker å presentere sine resultater, gjennom enten et foredrag (20 min) eller poster (eller begge!). Programmet har dedikert tid til både foredrag og postersesjoner. Fristen for å sende inn et abstrakt til foredrag og/eller poster er satt samtidig som påmeldingsfristen 1. desember.

Vi ønsker til slutt å rette en stor takk til våre sponsorer som muliggjør at vi kan tilby reisestipender til yngre forskere. Er du master eller PhD-student og skal ha en presentasjon (poster eller foredrag), er du med det kvalifisert til å få stipend.

Hjertelig velkommen til vinterens happening!